Valerio Pennicino/Getty Images / Getty Images
ISPRED MANDŽUKIĆA?

I MRVICE SU BILE DOVOLJNE DA SVIMA BUDE JASNO Allegri gura Marka Pjacu u prvih jedanaest: 'Nevjerojatno koliko je napredovao'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 23. rujan 2016. 19:40

Palermo je nova prilika za Marija Mandžukića. Nakon što ga je Massimiliano Allegri pretpostavio Gonzalu Higuainu protiv Intera, na sutrašnjem ogledu protiv Palerma Mandžukić bi trebao činiti napadački tandem s Higuainom budući da Dybala ima manjih problema s ozljedom zbog čega će ga Allegri po svemu sudeći sačuvati za Maksimir.

Kažemo "trebao" budući da su posljednjih dana značajno porasle i akcije Marka Pjace koji je do sada uglavnom dobivao mrvice, ali mu je i to bilo dovoljno da pokaže Allegriju da može ozbiljno računati na njega.

- Jako se dignuo posljednjih tjedana i treba ga uzeti u obzir iako je Mandžukić u prednosti kada je riječ o utakmici protiv Palerma - rekao je Allegri.

Iako talijanski mediji ne štede hvalospjeve na račun Pjacinih kvaliteta, Allegri ne želi stavljati veliki teret na leđa hrvatskog reprezentativca.

Football Soccer - Juventus v Cagliari - Italian Serie A - Juventus stadium, Turin, Italy - 21/9/2016. Juventus' Daniele Rugani celebrates with teammates after scoring against Cagliari. REUTERS/Giorgio Perottino
REUTERS/Giorgio Perottino / REUTERS

- Pjaca ima strašne igračke kvalitete i siguran sam da će postati sjajan igrač. Problem je što se prvenstvo iz kojeg je došao dosta razlikuje od Serie A i potrebno mu je iskustvo kojeg je, Morata, primjerice, imao - zaključio je Allegri koji će u Palermu nastaviti s rotacijama u zadnjoj liniji.

Nakon što je u prošlom kolu odmarao Bonuccija, sada je red došao na Chiellinija. Osim Dybale, upitan je i nastup Cuadrada, dok je magnetska rezonanca pokazala da je Buffonova bol u koljenu posljedica napora pa nema nikakve prepreke da već danas stane ponovo na gol Juventus.

Linker
28. rujan 2024 18:49