FOTOTRICARICO/IPA/PA IMAGES/PROFIMEDIA
PRVI DIO ISTRAGE

Ibrahimović na ispitivanju kod državnog tužitelja, a stići će i Lukaku! Zvijezdama prijete velike kazne

Ibru su ispitivali u klupskim prostorijama Milana, a sve bi trebalo biti jasno sljedećeg tjedna.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2021. 16:36

Jedan od najpopularnijih nogometaša svijeta, iskusni igrač AC Milana, Zlatan Ibrahimović ispitan je kod talijanskog državnog tužitelja. Razlog tome je svađa koju je imao s belgijskim napadačem Romeluom Lukakuom. Njih dvojica sukobila su se verbalno na utakmici talijanskog Kupa koja je odigrana 26. veljače.

Dio je to istrage koju provodi Talijanski nogometni savez (FIGC), a nakon Ibre bi u ispitnoj prostoriji trebao biti i sam Lukaku, drugi akter nemilog događa. Ibrahimovića se tereti da je rasno uvrijedio Lukakua, a tek će daljnji koraci u istrazi rasvijetliti sve što se dogodilo.

Ibrahimovića su državni tužitelj i inspektori Saveza ispitivali u Milanovim klupskim prostorijama, a s njima je boravio i odvjetnik Fabio Esposito. Nije isključeno da će disciplinska komisija povećati njihove kazne koje su iznosile jednu utakmicu i već su odrađene.

Saslušan je i sudac utakmice Paolo Valeri koji je kasnije i isključio Ibrahimovića zbog drugog incidenta nakon kojeg je dobio drugi žuti. Sve okolnosti, ali i konačne odluke suda i disciplinske komisije trebale bi biti poznate sljedećeg tjedna.

Linker
26. travanj 2024 16:47