Zlatan Ibrahimović
 ISABELLA BONOTTO Afp
VRAĆA SE NA TEREN

Ibrahimović najavio osvajanje Serie A: ‘Tko će biti prvak Italije? Pa u kojem klubu igra Zlatan?‘

Švedski napadač uvjeren je da njegov Milan upravo zbog njega osvaja talijansku ligu ove sezone
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2021. 14:05

Odigrano je sedam kola talijanske Serie A, a prvi na tablici je Napoli s maksimalnim brojem bodova, dok je drugi Milan s dva boda manje. Treći je aktualni prvak Inter koji za Napolijem zaostaje četiri boda, a četvrta Roma sa šest bodova manje od prvog na tablici.

Još je daleko kraj ove sezone, ali ako pitate najveću zvijezdu Milana Zlatana Ibrahimovića, prvak je već poznat. Iako je nedavno proslavio svoj 40. rođendan, Ibra je i dalje jedan od najubojitijih napadača u Italiji, a uvjeren je da će to biti presudno kod osvajanja naslova prvaka. Na pitanje novinara tko će biti prvak Italije u sezoni 2021./2022. Ibrahimović je odgovorio u svom stilu.

"U kojem klubu igra Zlatan? U Milanu? Onda će prvak biti Milan...", rekao je Ibra za kojeg su godine samo broj:

"Imam 40, ali osjećam se kao mladić. Imam neke manje ozljede, ali to je sve riješeno i jedva čekam povratak na travnjak."

Ibrahimović se u Milan vratio u siječnju 2020. godine i odmah se prometnuo u jednu od ključnih figura u klubu. Već u prvoj polusezoni je zabio 10 golova, dok je ove sezone, zbog ozljeda, igrao tek protiv Lazija i u pola sata koliko je dobio zabio gol.

Linker
24. travanj 2024 12:52