Igor Tudor je zadovoljan sezonom Verone

 LISA GUGLIELMI Nurphoto Via Afp
DOBAR POSAO U ITALIJI

Igor Tudor ne skriva zadovoljstvo sezonom njegove Verone: ‘Ništa nam ne nedostaje, ovo je nevjerojatno‘

Hrvatski je trener talijanskog prvoligaša doveo do devetog mjesta Serie A dva kola prije kraja
Piše: HinaObjavljeno: 09. svibanj 2022. 12:22

Hrvatski trener Igor Tudor ponosan je na sve što je napravio od dolaska u Veronu i što su napravili njegovi nogometaši tijekom aktualne sezone talijanske Serie A.

U posljednjem susretu Verona je povela protiv lidera Milana 1:0 na domaćem terenu, ali je do kraja utakmice primila tri pogotka i izgubila. No, Verona je i dalje na odličnom devetom mjestu ljestvice, s tim da vrijedi podsjetiti kako je klub hrvatski strateg preuzeo dok je bio u donjem domu ljestvice.

„Veroni u ovom trenutku ništa ne nedostaje i klub iza sebe ima nevjerojatnu sezonu. O tome govori uistinu velikih 52 boda. Na svakom treningu i na svakoj utakmici dečki su davali sve od sebe. To se na kraju vratilo u vidu sjajnih rezultata i svi moramo biti zadovoljni onim što je Verona pokazala. I posebno bi pritom apostrofirao brojne utakmice protiv velikih momčadi u kojima smo izgledali sjajno“, rekao je Tudor.

Unatoč porazu od Milana hrvatski trener je bio zadovoljan i s tih 90 minuta.

„Vodili smo, stvarali prilike i prijetili vodećoj momčadi na ljestvici. Trudili smo se do kraja, ali ovaj put nismo uspjeli“, komentirao je Tudor.

Do kraja sezone Veroni slijedi domaća utakmica protiv Torina te za kraj gostovanje kod Lazija.

Linker
18. travanj 2024 06:54