REUTERS
'MORAMO ZASUKATI RUKAVE'

IGOR TUDOR SLUŽBENO PREDSTAVLJEN U UDINESEU U klubu objavili detalje ugovora i zašto su se odlučili upravo za njega

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2018. 21:46

Sve se odigralo ekspresno. Netom nakon smjene Massima Odda Igor Tudor imenova je novim trenerom Udinesea.

Svega nekoliko sati kasnije i službeno je predstavljen u klubu. Potpisao je ugovor do 30. lipnja 2019. godine i održao prvi trening s momčadi.

"Postojao je pravi osjećaj između mene i kluba od samoga početka. Oduvijek sam divio profesionalizmu ovog kluba i njegovom načinu suradnje s trenerima", komentirao je Tudor, kojem će Udinese biti peti različiti klub trenerske karijere nakon Hajduka, PAOK-a, Karabükspora, i Galatasaraya.

"Čeka nas težak zadatak u zadnje četiri utakmice. Moramo se odmah podići i prenijeti pozitivnu energiju u novu sezonu", dodao je Tudor, koji Udinese preuzima dok se nalazi na 15. mjestu ljestvice u Serie A s 33 osvojena boda, svega četiri boda iznad zone ispadanja. Očito je da trener mora donijeti razliku, a sada moramo zasukati rukave i usredotočiti se na nogomet. Udinese je sjajan klub s puno zanimljivih mladih igrača u momčadi i vjerujem da mogu postići velike stvari ovdje".

Generalni menadžer kluba Franco Collavino biranim je riječima progovorio o Tudoru.

"Osuševljen sam što mogu predstaviti novog trenera Udinesea Igora Tudora. Ponosan sam što mogu reći da je Tudor potpisao ugovor do 30. lipnja 2019. godine. On je trener međunarodnog pedigrea kojeg pratimo već dulje vrijeme. Objavit ćemo ime njegov asistenta sutra. Primili smo puno poziva posljednjih dana i puno nam se trenera nudilo, ali s Tudorom imamo dugoročni projekt i zato danas sjedi ovdje s nama", rekao je Collavino.

Linker
02. svibanj 2024 05:51