Lautaro Martinez (desno)
 MIGUEL MEDINA
IZVJESTAN JE OSTANAK

Inter će zadržati svoju glavnu zvijezdu, a ono što će uslijediti moglo bi obeshrabriti mnoge udvarače

Osim ostanka na San Siru, za argentinskog napadača iz Intera spremaju podebljani ugovor.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2020. 16:11

Večeras, odnosno točno u ponoć ističe rok za ispunjavanje odštetne klauzule za Interovog napadača, Argentinca Lautara Martineza. U praksi to znači da svaki zainteresirani kupac može do ponoći "optirati" i iskazati interes za isplatom 111 milijuna eura, koliko otkupna klauzula u ugovoru i iznosi.

Naravno. čeka se potez Barcelone, ako će se dogoditi. Ne dogodi li se do ponoći, Inter od sutra ne mora prihvatiti niti jednu ponudu za svog ubojitog napadača, ako to ne želi. Drugim riječima, iako se Barcelona spominjala sigurnom destinacijom za 22-godišnju zvijezdu, talijanski mediji sada pišu kako se taj transfer, barem ovog ljeta, neće dogoditi.

Ogromne posljedice koje je pandemija koronavirusa ostavila na klupsku blagajnu rezultat su toga da će Lautaro i sljedeće sezone ostati u Interu. Ne samo to, već se govori i o tome da će se sljedećih dana na stolu pred Martinezom naći i ponuda novog ugovora prema kojem bi trebao zarađivati čak pet milijuna eura po sezoni, što će biti dvostruko više od dosadašnje plaće.

Da se Barcina ponuda još večeras neće dogoditi dao je naslutiti i prvi čovjek tog kolektiva, Jordi Bertomeu. Rekao je kako će se o transferima za sljedeći sezonu u Barceloni razgovarati tek nakon što se završi ova nogometna sezona.

Linker
27. travanj 2024 06:07