Ivan Perišić će ovoga ljeta, izgleda, napustiti Inter

 MARCO BERTORELLO Afp
SADA JE SVE GOTOVO

Inter je već pronašao zamjenu za Ivana Perišića: Umjesto hrvatskog senatora stiže srpski reprezentativac!?

Umjesto hrvatskog reprezentativca stiže srpski golgeter s kojim je Inter neko vrijeme u pregovorima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2021. 13:55

Inter se priprema na eru nakon Ivana Perišića. Talijanski mediji su se raspisali o tome kako je Hrvat sve dalje od Intera i novog ugovora. Hrvatski je reprezentativac pod ugovorom s Talijanima proteklih šest sezona, a isti mu ističe ovog ljeta.

Očito se klub i igrač ne mogu dogovoriti oko novih uvjeta za suradnju pa će Perišić ovog ljeta promijeniti klub. U Interu taj trenutak žele dočekati spremni, a Talijani pišu kako već znaju i koga će dovesti na njegovo mjesto.

Navodno su u Interu već daleko dogurali u pregovorima sa srpskim krilnim napadačem Filipom Kostićem. Navodno je sve već dogovoreno i Kostić stiže idućeg ljeta kada Perišić odlazi iz kluba. Kostić je ove sezone u dresu Eintrachta u 13 utakmica zabio dva gola i upisao pet asistencija.

Što se Perišića tiče, on je u Interu od 2015. godine uz sezonu provedenu na posudbi u Bayernu. U tih šest godina je za Inter upisao 219 nastupa, zabio 47 golova te namjestio još 41. Za njega neće nedostajati zainteresiranih, a na dugoj listi prednjače Manchester United koji ga lovi već godinama, te Newcastle koji je nedavno dobio novog superbogatog vlasnika.

Linker
17. travanj 2024 23:18