Brozović će igrati protiv Salernitane, Perišić će ipak odmoriti

 VINCENZO PINTO Afp
MORAJU POBIJEDITI

Inter ne može bez hrvatskog reprezentativca - trenirao je ozlijeđen, ali igra protiv zadnje momčadi Serie A

Bez obzira na to što Inter igra protiv Salernitane, trener Inzaghi ne može bez hrvatskog veznjaka
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 04. ožujak 2022. 15:45

Nogometaši Intera nisu u najboljoj formi. Nerazzurri nisu pobijedili u posljednjih pet utakmica koje su igrali u svim natjecanjima, a bliže se ključi dvoboji sezone.

Iako Salernitana nije momčad koja izaziva veliku zanimanje navijača Intera, večerašnji ogled s posljednjeplasiranom momčadi Serie A ima veliki ulog za Inter. Naime, na tablici Serie A oni su trenutno na trećem mjestu s dva boda manje od Napolija i Milana, ali i utakmicom manje pa sve još uvijek drže u svojim rukama. No, pravo na kiks nemaju.

Zbog toga je trener Simone Inzaghi odlučio da neće potpuno rotirati momčad iako bi to trebao napraviti s obzirom na to da su mu ključni igrači umorni te da ga sljedećeg tjedna čeka uzvratna utakmica Lige prvaka protiv Liverpoola. No, izgleda kako je Salernitana sada puno važnija od Kloppove momčadi.

Tako La Gazzetta dello Sport piše kako će Inzaghi sigurno od prve minute krenuti s Marcelom Brozovićem. Hrvatski nogometaš treći je po broju odigranih minuta, nakon Samira Handanovića i Milana Skriniara, za Inter ove sezone, a ima i lakšu ozljedu noge zbog čega je jučer trenirao s povezom na njoj. No, bez obzira na sve, Brozović mora igrati i protiv posljednje momčadi lige.

To ipak ne vrijedi za Ivana Perišića. On odlično igra u drugom dijelu sezone, ali mu je Inzaghi za večeras ipak namijenio odmor. Umjesto njega u momčadi bi trebao biti Matteo Darmian.

Linker
24. travanj 2024 08:10