MICHAL CIZEK Afp
NEZAMJENJIV

Inzaghi: Nedostaje nam Brozović. Ne, neće igrati niti protiv Bayerna, evo kada bi se mogao vratiti...

Mogu reći da smo imali skoro savršeni listopad. Uživam gledati momčad kako igra, kaže trener
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 30. listopad 2022. 17:14

Od osam utakmica, koliko ih je Inter u listopadu odigrao, šest ih je pobijedio. Prvog dana u mjesecu kapitulirao je protiv Mourinhove Rome, a onda je uslijedio niz od sedam utakmica bez poraza. Milanski klub napredovao je na ljestvici Serie A, kao što je izborio i plasman u osminu finala Lige prvaka.

Simone Inzaghi zadovoljan je podizanjem Interove forme, ali priznaje da momčadi ipak nedostaje ozlijeđeni hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

- Momčad igra u dobroj formi, osjeća se samouvjereno, niže uvjerljive pobjede i tako moramo nastaviti igrati. Nisam primijetio da je itko usporio u prvenstvu, ali mogu reći da smo imali skoro savršeni listopad. Uživam gledati momčad kako igra, znamo što želimo i izgledamo dobro. Igramo svaka dva i pol dana, ali dobro smo. Nedostaje nam samo Brozović - rekao je 47-godišnji trener „nerazzura“ nakon subotnje pobjede nad Sampdorijom, pa nastavio:

- Vjerojatno neće biti dostupan ni u utorak za utakmicu protiv Bayerna u Ligi prvaka, ali nadam se da će se uspjeti oporaviti za Juventus. Ta opcija bi me usrećila.

Podsjetimo, 29- godišnji hrvatski veznjak krajem rujna se ozlijedio tijekom dvoboja „vatrenih“ s Austrijom u Ligi nacija. Nalaz magnetske rezonance pokazao je djelomičnu rupturu mišića zadnje lože, a iako se u prvim trenucima pojavila bojazan da bi ozljeda mogla ugroziti Brozovićev nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru, čini se kako to ipak neće biti slučaj.

Linker
19. travanj 2024 09:29