Emilio Andreoli/Getty Images
PIŠU TALIJANI

ITALIJOM SE POPUT POŽARA PROŠIRILA VIJEST O HRVATSKOM TRANSFERU GODINE! Real Madrid radi životnu uslugu Marcelu Brozoviću!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2020. 21:30

Marcelo Brozović oduševio je svoje navijače u derbiju, ali i u premijeri, kapetanskoj premijeri. Jer bio je Hrvat upravo taj koji je nagovijestio preokret protiv Milana, njegova volejčina zapalila je ostale suigrače. A hvalospjevi o Hrvatu dolaze i iz Španjolske, pa navodno i Zinedine Zidane želi Broza u svojim redovima...

Brozović je u 51. minuti sjajno stisnuo jednu loptu i neobranjivo pogodio za smanjenje Milanove prednosti, a općenito je odigrao odličnu utakmicu i bio jedan od najboljih na terenu. Conte je dakako bio prezadovoljan učinkom svog igrača, a navodno, tako barem piše tiskano izdanje La Republicce, zainteresiran je i Real.

"Zinedine Zidane veliki je fan našeg reprezentativca i na ljeto će ga pokušati dovesti na Santiago Bernabeu.", pišu Talijani.

Brozović je tržišno najskuplji hrvatski igrač, vrijedi oko 60 milijuna eura. Interes Kraljevskog kluba za Brozovića nije od jučer, a znaju to i u njegovom sadašnjem klubu pa su mu, pišu Talijani, ponudili novi ugovor koji bi uključivao i osjetnu povišicu.

Navodno bi mu godišnja plaća mogla iznositi oko šest milijuna eura, što je veliki skok obzirom da trenutačno zarađuje oko 3,5 milijuna.

Linker
02. svibanj 2024 23:39