Ivan Jurić

 SYLVAIN THOMAS Afp
HRVAT SVE OBJASNIO

Ivan Jurić ‘rastrgao‘ Srbina: ‘Nema poštovanja prema sportu, u šest mjeseci nisam ga pretvorio u igrača‘

Hrvatski trener razriješio je situaciju o kojoj dan nakon utakmice bruji nogometna Italija, Srbija...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 01. ožujak 2023. 06:33

Trener Torina Ivan Jurić nije lako proživio sinoćnji poraz (4:2) u gradskom derbiju od Juventusa, a posebno je "rastrgao" srpskog krilnog napadača Nemanju Radonjića.

"Nedostaje mu poštovanja prema ovom sportu. U šest mjeseci nisam ga uspio pretvoriti u nogometaša."

Jurić je Radonjića uveo u 59. minuti kod rezultata 2:2, da bi ga već u 76. izvadio iz igre. Okrivio ga je za pogodak Bremera, te se s njim svađao uz aut-liniju.

SVAĐU JURIĆA I RADONJIĆA POGLEDAJTE OVDJE

"Imaš stvari koje znaš da trebaš napraviti, a ti dođeš i odmah napraviš suprotno, što znači da nisi u igri. Ovaj dečko ima talenta, ali kao igrač morate biti prisutni i budni. Možete to učiniti dobro ili loše, ali morate biti prisutni. Ponekad se izvučemo s pogreškama, ali danas smo morali skupo platiti cijenu."

Nije za Jurića u derbiju sve bilo tako negativno.

"Ovaj derbi me razočarao zbog rezultata, ali postoje pozitivne strane u načinu na koji smo pristupili utakmici, kao i negativne strane koje pokazuju gdje se moja momčad još mora poboljšati," rekao je Jurić.

"Dominirali smo u prvom poluvremenu, dok je drugo bilo teže. Ispravno je da ovako završi, ne poštujemo obveze koje smo dobili pa gubimo utakmicu. Inače, Jako sam sretan, rastemo i vidio sam momčad koja je stvarno igrala dobar nogomet. Prvo poluvrijeme je bilo izuzetno", zaključio je Jurić.

Nikola Vlašić zbog ozljede ponovno nije konkurirao za utakmicu.

Linker
27. travanj 2024 23:05