Marcelo Brozović
 MARCO BERTORELLO Afp
I DALJE NEMA DOGOVORA

Iz Intera se požalili na pregovore s Marcelom Brozovićem, slijedi li već na zimu veliki transfer!?

Ne potpiše li novi ugovor, hrvatski reprezentativni veznjak na ljeto može otići besplatno
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2021. 12:43

Marcelo Borzović je jedan od ključnih igrača Intera i ima ogromne zasluge u prošlogodišnjem osvajanju naslova prvaka. Ipak, Inter je nedavno objavio kako je u minusu od 245.6 milijuna eura i najavio mjere štednje kako bi klub opstao.

U klubu su krenuli i s produljivanjem ugovora sa najvećim zvijezdama među kojima je i Brozović, a nadaju se kako će i ovdje proći nešto jeftinije. Interov direktor Beppe Marotta je u intervjuu za Corriere dello Sport rekao kako su neki ugovori riješeni, ali ne i Brozovićev.

"Sretan sam što mogu reći da smo sve dogovorili s Nicolom Barellom i Lautarom Martinezom koji bi ubrzo trebali potpisati nove ugovore. S druge strane, s Brozovićem smo puno dalje od dogovora, ali vjerujem da ćemo i to na kraju riješiti", rekao je Marotta.

Vjerojatno i dalje sve zapinje na plaći. Gazzetta dello Sport je nedavno pisala kako mu Inter ne želi dati više od 4.2 milijuna eura po sezoni koliko sada i zarađuje, dok hrvatski reprezentativac, kao jedan od najboljih u klubu, traži barem šest milijuna po sezoni.

Ne produži li ugovor, na ljeto može otići besplatno, a u tom slučaju nema sumnje da bi ga u klubu požurili prodati već u siječnju.

A interesenata za Brozoviće ne manjka. Navodno su interes pokazali redom velikani, Manchester United, PSG, Barcelona, Tottenham...

Linker
19. travanj 2024 21:52