Victor Osimhen

 ALBERTO PIZZOLI Afp
SADA JE SVE JASNO

Jedan od najboljih napadača na svijetu odlučio gdje nastavlja karijeru, u ugovoru će imati i posebnu klauzulu

Klub je ranije odbio ponudu Chelseaja vrijednu 120 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 16. prosinac 2023. 15:15

Victor Osimhen je odlučio gdje će nastaviti karijeru. Jedan od najboljih napadača današnjice će, pišu talijanski mediji, ipak potpisati novi ugovor s Napolijem.

Iako se pisalo kako će nigerijski napadač napustiti klub, a sve se intenziviralo nakon što su se zaigrali u timu koji vodi društvene mreže Napolija pa Osimhenovu glavu zamijenili kokosom i ismijavali njegov promašeni penal, izgleda kako se sve izgladilo i kako Nigerijac ostaje u klubu u kojem se i proslavio.

Osimhen je ove sezone u 15 utakmica zabio sedam golova i upisao dvije asistencije, a aktualni ugovor mu vrijedi do 2025. godine. Iako bi ga brojni klubovi voljeli vidjeti u svojim redovima, on će, tvrdi Fabrizio Romano, uskoro potpisati novi ugovor koji će suradnju produljiti na dodatnih godinu dana, do ljeta 2026. godine.

U tom ugovor bit će i klauzula prema kojoj Osimhen može napustiti klub već iduće sezone ako za njega dođe zadovoljavajuća ponuda. Nije otkriveno koliko bi ona iznosila, ali jasno je da bi se radilo o jednom od najskupljih transfera u povijesti s obzirom na to da je već odbijeno 120 milijuna eura koliko je nudio Chelsea.

Linker
05. svibanj 2024 21:43