FEDERICO PROIETTI/DPPI
Transfer ‘5 do 12‘

‘Jedan telefonski poziv sve je promijenio‘ Bivši Vatreni otkrio ključan detalj koji je presudio

‘Bila je to jako lagana odluka jer sam došao ovdje igrati. Ne volim biti na klupi...‘
Piše: SNObjavljeno: 08. listopad 2020. 08:58

Nikola Kalinić otkrio je zašto je izabrao baš Hellas Veronu za svoju novi klub nakon jednogodišnje posudbe u Romi.

Donedavni igrač Atletico Madrida promijenio je klub posljednjeg dana prijelaznog roka, a ključni faktor u odabiru novog kluba bio je trener Hellas Verone.

"Bila je to jako lagana odluka jer sam došao ovdje igrati. Ne volim biti na klupi i želim davati sve za momčad. Imao sam puno ponuda, ali je jedan telefonski poziv od strane Ivana Jurića sve promijenio. Rekao mi je da bih trebao doći i raditi s njim u novoj momčadi jer klub sve tretirao kao obitelj. Sjećam se kad sam protiv Verone igrao s Romom i divio sam se Jurićevom stilu igre", objasnio je Kalinić talijanskim medijima.

"Ako voliš nogomet, tada dođi kod nas", rekao mi je Jurić. Momčad igra za napadača, igra ofenzivno. Ja nisam zvijezda i dolazim potpuno s istim statusom kao drugi. Nije mi važno koliko golova zabijem, samo koliko pobjeda Verona ostvari. Svi mi govore da je Jurić zaista težak trener, ali ja sam radio s Gennarom Gattusom i Diegom Simeoneom i na to sam navikao. Samo mi treba malo vremena da vratim punu kondiciju jer sam samostalno trenirao zadnja dva mjeseca", dodao je bivši igrač Fiorentine i Milana.

Minutaža je ono što želi i što mu treba.

"U Milanu nisam igrao tako često i imao sam problema s ozljedama, dok u Romi nisam bio tako loš. Zabio sam pet golova započevši sedam utakmica. Kada igram više i kada mi se da povjerenje, mogu pružiti više", zaključio je bivši hrvatski reprezentativac.

Linker
25. travanj 2024 00:55