Emilio Andreoli/Getty Images
MOŽEMO ODAHNUTI

JOŠ JEDAN VATRENI JE ZDRAV, BIVŠI EUROPSKI PRVAK OBJAVIO REZULTATE TESTIRANJA! Korona ne stanuje na mitskom stadionu s kojeg stižu samo dobre vijesti

Piše: Jutarnji ListObjavljeno: 09. svibanj 2020. 20:35

U kratkom, ali vrlo jasnom priopćenju oglasio se subotnjeg popodneva bivši talijanski i europski prvak AC Milan. Nakon što su odrađeni testovi na koronavirus za sve igrače iz prvog sastava i prateći mu stručni stožer, sa San Sira su radosno objavili da zaraženih - nema.

Naravno, to je u ovim trenucima najvažnije za sve igrače, a i hrvatska javnost može odahnuti s obzirom da je zdrav i napadač naše nogometne reprezentacije Ante Rebić.

Iz Milana su nadodali da će momčad nastaviti s treninzima u njihovu kampu Milanello, ali i dometnuli da će se svi igrači i dalje budno pratiti očima njihove medicinske službe kako ne bi došlo do nekih neželjenih komplikacija.

Podsjetimo, takve sreće nisu bili u Fiorentini gdje je prije nekoliko dana ustanovljena zaraza kod ukupno šest ljudi - po tri igrača i člana stručnog stožera. Talijanski nogomet počeo je svoju restart-fazu, a nogomet bi se trebao nastaviti najkasnije do kraja lipnja.

Linker
26. travanj 2024 10:34