ALBERTO PIZZOLI Afp
SLIJEDI LI POBUNA?

Jose Mourinho bi se mogao suočiti s općom pobunom! Vlastitog igrača optužio za izdaju: ‘Trebao bi se brinuti‘

Portugalac je u naletu bijesa jednog od igrača prozvao izdajnikom i rekao mu da potraži novi klub
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2022. 18:05

Jose Mourinho je potpuno poludio nakon što je njegova Roma u srijedu remizirala 1:1 sa Sassuolom. Portugalac je nakon utakmice jednog od svojih igrača nazvao izdajicom i rekao kako bi u siječnju trebao potražiti novi klub.

Iako nije imenovao izdajnika, talijanski mediji pišu kako se radi o Ricku Karsdorpu. Sky Sport Italia piše kako je Nizozemac jedan od veterana u svlačionici i da većina igrača nije dobro prihvatila Mourinhove riječi. Da bi Special One mogao imati problema u svlačionici misli i Walter Sabatini.

"Ja bih se jako zabrinuo na njegovom mjestu jer igrači imaju običaj čuvati jedni druge. Ipak, mislim da imaju jako blizak odnos s Mourinhom čak i ako će se bojati da bi i njih mogao napasti nakon loše izvedbe", rekao je bivši direktor Rome pa dodao:

"Trener i klub se moraju sastati i donijeti neke odluke. To što se dogodilo je jako ozbiljno. On je odrezao igrača koji sada mora otići. Ne vjerujem da će taj igrač ostati u Rimu i otići u šoping i biti sretan. Mourinho je pretjerao i koristio ekstreman riječnik. Govorimo o nogometu. Volio bih pogledati utakmicu još jednom da shvatim što je mislio. Pogreške su dio utakmice, ne može govoriti o izdaji", rekao je Sabatini.

Talijanski mediji pak pišu kako Mourinho nije zadovoljan Karsdropovim stavom već neko vrijeme, a kap koja je prelila čašu bila je Nizozemčeva igra protiv Sassuola. Karsdrop je ove sezone igrao 11 puta, a ugovor mu vrijedi do 2025. godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. siječanj 2023 02:54