Spada/Lapresse/Profimedia
UOČI DVOBOJA S MILANOM

Jurić otkrio zašto je Vlašić nedodirljiv: ‘On je jedinstven, niti jedan drugi igrač u klubu nije takav‘

Ivan Jurić je najavio susret s Milanom, a pri tome je nahvalio i svojeg sunarodnjaka u ekipi
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 30. listopad 2022. 09:19

Večeras će, od 20.45., u okviru 12. kola Serie A, snage odmjeriti Torino i Milan. Okršaj desetoplasirane i drugoplasirane momčadi talijanskog prvenstva u subotu je, na medijskoj konferenciji, najavio trener domaćina Ivan Jurić. Pritom je, biranim riječima, govorio o hrvatskom reprezentativcu Nikoli Vlašiću.

Jurić je, analizirajući situaciju u kadru i govoreći o igračima koji će mu biti na dispoziciji za utakmicu s "rossonerima", objasnio zašto je 25-godišnji Splićanin neprikosnoven u udarnoj postavi Torina.

"Nema dualizma između Vlašića i Radonjića. Nikola uvijek igra jer je on jedini kompletan igrač među našim ofenzivnim veznjacima, u smislu da sve radi jako dobro. Ima jedinstvenu kompletnost", istaknuo je 47-godišnji hrvatski stručnjak pa dodao:

"Mirančuk vam može dati kvalitetu kao što je dao u Udinama, on povezuje linije, dok Radonjić daje više ubrzanja, ali Vlašić u mojoj glavi nikad nije upitan."

Podsjetimo, nakon neuspješne epizode u West Hamu, Vlašić je ovog ljeta posuđen Torinu. U 12 nastupa za talijanski klub, postigao je tri pogotka i upisao jednu asistenciju, te posljedično, vrlo vjerojatno, izborio kartu za put na predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Linker
24. travanj 2024 22:46