Ivan Jurić

 Www.imagephotoagency.it/Imago Sportfotodienst/Profimedia
PROSTAČKA GESTA

Jurić pobjedu slavio srednjim prstom, zna se i kome je upućen: ‘Bila je to emotivna reakcija‘

Hrvatski stručnjak odlučio je pokazati što misli o onima koji su ga proteklih dana kritizirali
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 07. studeni 2023. 09:07

Nikola Vlašić postigao je prvi prvenstveni pogodak ove sezone u pravi trenutak, za važnu pobjedu protiv Sassuola. Ušao je hrvatski reprezentativac u igru s klupe već u 9. minuti umjesto ozlijeđenog Samuelea Riccija te je u 68. minuti poentirao za konačnih 2:1.

Torino je ovu utakmicu igrao bez svog trenera Ivana Jurića, koji je zbog suspenzije nakon isključenja u Lecceu zbivanja na terenu pratio iz VIP lože. Hrvatski stručnjak emocionalno je doživio trijumf svojih igrača, a jedna njegova gesta nije promakla kamerama.

Naime, Jurić je kraj susreta dočekao s podignutim srednjim prstom kojeg je, prema tumačenju talijanskih medija, pokazao onima koji su ga proteklih dana kritizirali nakon ispadanja iz Kupa protiv Frosinonea.

U društvu Torinovog trenera bio je tehnički direktor kluba Davide Vagnati, a ponašanje svog šefa komentirao je pomoćni trener Matteo Paro.

- Ivan je jako emocionalan, želio je proslaviti, bila je to samo emocionalna reakcija. Jako mu je stalo i na terenu se rasterećuje, a boravak u loži iza stakla mu ne pomaže - objasnio je Matteo Paro.

U sljedećem kolu Torino gostuje kod Monze.

Linker
06. svibanj 2024 07:08