Ivan Jurić se oglasio o hrvatskim igračima u svojem Torinu

 MARCO CANONIERO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Marco Canoniero/Shutterstock Editorial/Profimedia
HRVAT ZADOVOLJAN SEZONOM

Jurić progovorio o Hrvatima u svojoj ekipi: ‘Brekalu nedostaju samo golovi, a nije čudno da Pjaca ne igra‘

Ivan Jurić smatra da je Torino mogao i više ove sezone, ali nisu imali sreće u nekim susretima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2022. 15:42

Torino u petak u 21 sat gostojue kod Genoe koju je današnji trener gostujućeg sastava Ivan Jurić već vodio tri puta u svojoj karijeri. Jurić je najavio susret s Genoom i pri tome se osvrnuo i na dvojicu sunarodnjaka u ekipi Josipa Brekala i Marka Pjacu. Pjaca je protiv Bologne i Intera ostao na klupi.

"Mislim da Pjacino odsutstvo i nije neko iznenađenje. Brekalo pak igra dobro, samo još nije zabio gol. S Markom je sve u redu, njegov boravak na klupi je isključivo trenerska odluka", otrkio je Jurić.

Torino je u dosadašnjem dijelu sezone skupio 35 bodova što ga je svrstalo na 11. mjesto. Uoči susreta s Genoom imaju 13 bodova manje od mjesta koje vode u Europu i isto toliko više od zone ispadnja. Genoa je predzadnja sa samo jednom pobjedom i 16 remija u 29 kola. Jurić ističe kako još ništa nije gotovo.

"Nismo još osigurali ostanak. Treba nam još bodova i svi u ekipi su toga svijesni. Sve u svemu, do sada smo bili bolji nego što sam očekivao i kada je riječ o izvedbama i kada govorimo o pristupu. Mogli smo osvojiti i više bodova. Zbog niza razloga smo izgubili dosta bodova u zadnjim minutama. Mogli smo imati veličanstvenu sezonu, ali u nogometu ne dobiješ uvijek ono što zaslužiš. Nadam se da ćemo nastaviti rasti kao i do sada", poručio je Jurić.

Linker
16. kolovoz 2022 19:02