AGOSTINO GEMITO/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
PODJELA BODOVA

Jurićev sastav dominirao, ali poznati vratar zaključao je vrata Vlašiću i društvu: ‘Morali smo dobiti‘

Meksički vratar imao je izvanredan nastup i ostao najzaslužniji za ostvareni bod Salernitane
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 08. siječanj 2023. 15:17

U 17. kolu talijanske Serie A momčad Torina, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, remizirala je 1:1 na gostovanju kod Salernitane. Gosti su poveli u 36. minuti pogotkom Antonija Sanabrije, a Tonny Vilhena zabio je za izjednačenje Salernitane u 49. i postavio konačan rezultat. Nikola Vlašić odigrao je cijeli susret za Torino, a Domagoj Bradarić za domaćine do 76. minute.

Jurićev sastav dominirao je susretom, posebice u prvih 45 minuta tijekom kojih su čak 14 puta zapucali prema vratima Guillerma Ochoe. Međutim, meksički vratar imao je izvanredan nastup i ostao najzaslužniji za ostvareni bod Salernitane. I sreća je bila na strani domaćina, dvaput su igrači Torina pogodili stativu. Od ukupnih 7 obrana, Ochoa je Vlašiću obranio čistu šansu ‘jedan na jedan‘, pa je hrvatski reprezentativac ostao na četiri ligaška pogotka.

"Kada ovako dominirate, šteta je remizirati, pogotovo jer je njihov pogodak nastao iz naše pogreške. Bila je ovo izvrsna izvedba, ali s previše promašaja. Nismo imali sreće ni sa stativama, Ochoa je kvalitetno branio, ali mogli smo bolje od ovoga. Nevjerojatno koliko smo šansi stvorili u prvom dijelu. No, da bismo napredovali, moramo slaviti u ovakvim utakmicama", kazao je Jurić nakon remija.

Torino je sada na 10. mjestu ljestvice s 23 boda, dok Salernitana broji 18 na 13. poziciji koja bi lako mogla biti ugrožena do kraja aktualnog kola.

Linker
19. travanj 2024 04:10