Edin Džeko i supruga Amra
 INSTAGRAM
USKORO POTPISUJE

Juventus je našao zamjenu za otpisanu zvijezdu! Za potvrdu se moralo pričekati samo - njegovu suprugu

Prema napisima Corriere dello Sporta, Edin Džeko je pred transferom u redove talijanskog prvaka.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. kolovoz 2020. 10:47

Talijani rijetko griješe u objavama transfera, naročito onda kad je stvar već blizu kraja. Glasine uvijek postoje, ali prelazak Edina Džeke iz Rome u redove Juventusa nije jedna od njih. Deveterostruki uzastopni talijanski šampion želi dovesti zamjenu za već otpisanog argentinskog napadača Gonzala Higuaina, a izbor novog trenera Andree Pirla očito je bio samo jedan.

Džeko je proteklih godina stekao kultni, gotovo božanski status na rimskom Olimpicu, ali transferi velikana Serie A između klubova konkurenata nisu nikakva novost. Na koncu, i sam je Pirlo svojedobno iz Milana kao otpisan igrač prešao u Juventus.

Corriere dello Sport tako piše da je dolazak bivšeg napadača Manchester Cityja i najboljeg strijelca u povijesti nogometne reprezentacije BiH već dogovoren. Džeko je najprije o svemu nekoliko dana razgovarao i sa svojom obitelji, a BH-mediji donose i da je zeleno svjetlo dala supruga Amra.

Znaju se i brojke, pa će tako Roma na ime odštete inkasirati 10 milijuna eura (moguća su i dodatna dva na ime bonusa), a Džeko će na Allianz stadionu u Torinu imati istu godišnju plaću od 7.5 milijuna eura.

Zašto je supruga Amra bitna u Džekinu transferu? Svojedobno je, 2018. godine, Chelsea htio angažirati Džeku u zimskom prijelaznom roku. Međutim, tada supruga BH-napadača nije htjela otići iz Rima, dok je sada poručila kako će podržati bilo koju odluku njenog supruga.

Linker
26. travanj 2024 05:35