Juventus je s 2:0 pobijedio Udinese

 ISABELLA BONOTTO Afp
SLAVLJE NAD UDINESEOM

Juventus se rutinskom pobjedom vratio u borbu za mjesto koje vodi u Ligu prvaka

Na vrhu talijanskog prvenstva je Inter s 49 bodova, jednim više uz utakmicu manje od drugog Milana.
Piše: S.N.Objavljeno: 15. siječanj 2022. 22:59

Nogometaši Juventusa rutinskom su se 2:0 domaćom pobjedom protiv Udinesea u susretu 22. kola talijanskog prvenstva uspjeli bodovno poravnati s četvrtom Atalantom na ljestvici.

Juventus je u vodstvo doveo Dybala u 19. minuti preciznim udarcem sredinom prvog poluvremena, a konačni rezultat je udarcem glavom 11 minuta prije kraj utakmice postavio McKennie.

Peti Juventus sada ima 41 bod, kao i četvrta Atalanta, ali je odigrao dvije utakmice više od sastava iz Bergama. Udinese je 14. s 20 bodova.

Ranije u subotu je Lazio lakoćom sa 3:0 kao gost svladao posljednju Salernitanu. Dvoboj je praktički bio riješen već nakon prvih 10 minuta kada je dva puta mrežu domaćih tresao Immobile (7', 10'), pa je ostatak susreta bio odrađivanje posla, a konačni rezultat postavio je Lazzari (66'). Lazio je ovom pobjedom stigao na šesto mjesto s 35 bodova, dok je Salernitana na dnu s 11.

Torino, koji vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, kao gost je svladao Sampdoriju sa 2.1. Domaće je u vodstvo doveo Caputo (18') nakon velike pogreške vratara Milinković-Savića, no Singo (27') je vrlo brzo uspio poravnati, da bi bolju igru Torina u nastavku pobjedničkim pogotkom okrunio Praet (67'). Josip Brekalo igrao je za Torino do 84. minute, dok je Marko Pjaca u igru ušao u 83. minuti.

Ovom pobjedom deveti Torino je stigao do 31 boda, dok je Sampdoria 15. s 20 bodova.

Na vrhu je Inter s 49 bodova, jednim više uz utakmicu manje od drugog Milana.

Linker
26. travanj 2024 23:49