Napoli ostaje bez važnog tandema

 ANDREAS SOLARO Afp
PLANIRAJU POVRATAK NA VRH

Juventus zadao težak udarac novom prvaku Italije, Stara dama ukrala tandem koji je stvorio moćni Napoli

Protiv ovog posla navodno je bio trener Massimiliano Allegri, no pitanje je hoće li on ostati u klubu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 05. svibanj 2023. 23:26

Počelo je "čerupanje" šampionske momčadi Serie A. Međutim, nije krenulo od svlačionice nego u uredima. Tandem koji je stvorio moćni Napoli, Cristiano Guintoli i Maurizio Micheli, nastavit će posao u - Juventusu!

U Torinu okreću novi list, a nakon tri sezone bez Scudetta budućnost će dati u ruke dvojicu koji je sagradio šampionsku momčad u Napulju. Guintoli će, naime, postati novi sportski direktor Juventusa, dok će Maurizio Micheli biti postavljen za šefa skautske službe.

Guintoli je prethodnih osam godina napravio sjajne stvari u Napoliju, u momčad je doveo igrače koji su tek u Napulju postali velike zvijezde poput Kvaratskhelije, Osimhena, Min-Jaea... Unatoč svemu nije bio u najboljim odnosima s kontroverznim vlasnikom kluba Aurelijom De Laurentiisom zbog čega mu u Napoliju neće praviti problem oko toga da ugovor zaključi godinu dana prije vremena.

Navodno, protiv Guntolijevog dolaska u Juventus bio je Massimiliano Allegri iako je upitno hoće li on i dalje biti na klupi kada novi sportski direktor preuzme posao.

Linker
29. travanj 2024 19:50