Alessandro Sabattini/Getty Images
O TOME SE PIŠE

JUVEOV BI SAN ZA MANDŽUKIĆA MOGAO POSTATI NOĆNA MORA Hrvatski se napadač prije šest godina našao u velikim problemima, a sada mu prijeti isti scenarij

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2019. 12:39

Prema navodima talijanskih medija Pep Guardiola trener je 'iz snova' za čelnike Juventusa.

Dok se provlači teza da Massimiliano Allegri najvjerojatnije neće voditi Juventus i sljedeće sezone, ime španjolskog menadžera Manchester Cityja sve se glasnije spominje u kontekstu mogućeg nasljeđivanja talijanskog stručnjaka.

Sportmediaset tvrdi kako će Juventus imati težak posao u nagovaranju Guardiole da prijeđe u Torino, bez obzira osvoji li premierligaški naslov s Manchester Cityjem ili ne, ali ne i nemogući.

Isto tako, spominje se da Guardiolin brat Pere živi u Torinu, što bi svakako mogao biti plus za eventualni plus za Guardiolin dolazak, kao i da je već uspostavljen kontakt između Juventusa i uglednog trenera.

Soccer Football - Premier League - Manchester City v Arsenal - Etihad Stadium, Manchester, Britain - February 3, 2019  Manchester City manager Pep Guardiola   REUTERS/Andrew Yates    EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Andrew Yates

Guardiola je osvajao naslove u Španjolskoj, Njemačkoj i Engleskoj s Barcelonom, Bayernom i Manchester Cityjem, a realizira li nekim slučajem Guardiolin dolazak u Juventus, postavilo bi se pitanje budućnosti Marija Mandžukića (32).

Hrvatski napadač ljubimac je navijača Juventusa, kao i aktualnog trenera Allegrija, a dobro je poznato da ga Guardiola nije preferirao u Münchenu dok je bio trener Bayerna. Mandžukić je za Bayern igrao između 2012. i 2014. prije transfera u Atletico Madrid, a bivši Vtareni je prije odlaska istaknuo kako želi otići jer mu 'Guardiolin stil igre ne odgovara'.

Linker
04. svibanj 2024 07:06