Screenshot: Instagram
PRETVORIO SE U ANĐELA

'KADA MI SE ZAPALILA KUĆA U MANCHESTERU NISAM UOPĆE BIO DOMA' Najzločestiji dečko svjetskog nogometa tvrdi: 'Sada sam drugačiji čovjek!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2020. 20:23

Teško je uopće i nabrojati sve skandale, gluposti i kojekakve slične događaje u kojima je sudjelovao talijanski napadač Mario Balotelli. Kroz posljednje desetljeće on je postao sinonim za raskalašenost nogometaša u punom smislu riječi. Bilo da se radi o zbivanjima na samom igralištu ili oko njega, nekadašnji talijanski reprezentativac, a sada član Brescije svašta je prošao.

Često je znao kazati da za neke stvari koje su se dogodile nije sam kriv, iz toga proizlazi i ona svevremenska majica na kojoj je pisalo "Why always me?", a sad je za talijanski list Corriere dello Sport dao sličnu izjavu u koju je ipak malo teže povjerovati.

- Sada sam potpuno drugi čovjek, večeram kod mame i svaku večer idem na spavanje prije 23 sata. Stvari funkcioniraju vrlo jednostavno. Treniram između četiri i šest sati dnevno, hranim se kod mame, navečer malo odigram Playstation i idem spavati - rekao je Balotelli.

Je li se promijenio otkako je razulareni noćni život zamijenio maminom kuhinjom?

- Otkad sam dobio djecu posvećen sam njima. Mogu reći da sam kriv za možda samo tri incidenta koja su mi se dogodila u prošlosti. Ostalo je sve bilo pretjerivanje. Evo primjerice, kad mi se zapalio stan u Manchesteru, uopće nisam bio kod kuće - rekao je nekadašnji član Intera, Milana i Manchester Cityja.

Linker
03. svibanj 2024 05:26