Inter Milan's Italian coach Antonio Conte reacts during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Sampdoria on May 08, 2021 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by MIGUEL MEDINA/AFP)
 MIGUEL MEDINA Afp
PIŠE GAZZETTA

Kakav šok za novog talijanskog prvaka! Donio klubu naslov nakon 11 godina pa odlučio otići, evo i zašto

Prema napisima talijanske Gazzette dello Sport Antonio Conte odlučio je napustiti Inter
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2021. 08:12

Ovakva vijest dolazi kao pravi šok za sve navijače 'Nerazzurra', posebice nakon sezone u kojoj je Conte donio Interu prvi naslov talijanskog prvaka nakon 11 godina.

Navodi se kako bi 51-godišnji stručnjak trebao odstupiti u sljedećih 48 sati, što će zasigurno biti veliki udarac za Inter. Razlog iznenadnog Conteovog odlaska? Čini se da se ambicije i planovi Contea i uprave kluba nikako ne poklapaju.

Conte je razočaran što klub ne želi nastaviti putem koji mu je prezentiran po dolasku u klub 2019. godine i uprava inzistira na prodaji nekih igrača, što predstavlja glavni kamen spoticanja.

Conte je od preuzimanja Intera u 102 utakmice na klupi upisao 64 pobjede, 23 remija i 15 poraza, a njegov potencijalni odlazak mogao bi imati utjecaja i na sudbine mnogih igrača.

Kako bilo, Gazzetta šuška s imenima Massimiliana Allegrija, Maurizija Sarrija, Siniše Mihajlovića i Simonea Inzaghija kao potencijalnim nasljednicima...

Linker
21. travanj 2024 16:48