Silvio Berlusconi  Marta Fascina

 LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA Lapresse/Ddp Usa/Profimedia
ZANIMLJIVA ANEGDOTA

Kako je Berlusconi ‘otpilio‘ Ibrahimovića! Trenutak kada je veliki Zlatan ostao u nevjerici zbog - ljepotice

Nova knjiga Zlatana Ibrahimovića ponovno plijeni pozornost svjetske javnosti
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2022. 17:34

Proslavljeni švedski napadač Milana u je autobiografskoj knjizi po imenu 'Adrenalina' otkrio mnoge zanimljive detalje iz bogate i živopisne karijere, a dotaknuo se i bivšeg predsjednika i vlasnika kluba Silvija Berlusconija.

"Uvijek sam volio sresti predsjednika, iako me svaki put tražio da se ošišam. Kada je dolazio u Milanello nije bilo potrebe da ga vidite, osjetili biste ga u zraku i kada bi ušao u prostoriju svi bi prestali disati. Divim se osobama koje posjeduju tu auru moći, koje izazivaju poštovanje, a pomalo o strah", napisao je Ibrahimović.

image
LUIGI CANU/LIVEMEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Luigi Canu/livemedia/Shutterstock Editorial/Profimedia

Otkrio je i jednu urnebsnu anegdotu vezanu uz bivšeg talijanskog premijera, danas 85-godišnjaka.

"Sjećam se večeri mog predstavljanja na San Siru, prije utakmice Milan - Lecce 2010. godine. Silazim na teren, pozdravljam publiku u svom novom dresu, pa se penjem na tribine da pratim utakmicu. A Berlusconi me stavlja da sjednem kraj njega i Adriana Gallianija. Gledamo prvo poluvrijeme, a na početku drugoga predsjednik mi kaže: 'Ibra, žao mi je, ali možeš se pomaknuti na drugo mjesto, stiže mi jedna veoma važna osoba?' Pomičemo se i ja i Galliani. Očekujem nekog političara ili menadžera velikog kluba. Prolazi deset minuta, ali nitko ne dolazi. Nakon 15-ak minuta svi ustaju, a približava se jedna prelijepa žena na vrtoglavim potpeticama i sjeda. Ubrzo se Berlusconi naginje prema meni i namiguje: 'Veoma važna osoba'", zaključuje Ibrahimović anegdotu o poznatom zavodniku koji je danas u ljubavnoj vezi s 53 godine mlađom Martom Fascino.

Linker
26. veljača 2024 02:25