Josip Brekalo

 TOM DUBRAVEC Cropix
IMA JASAN CILJ

Kolike su šanse da se Brekalo vrati na Poljud? Agent progovorio o budućnosti: ‘On razmišlja samo o jednom‘

Talijani pišu kako se pojavila glasina o interesu novog kluba
Piše: SNObjavljeno: 24. srpanj 2024. 08:41

Josip Brekalo vratio se u Fiorentinu nakon što je proteklu polusezonu proveo na posudbi u splitskom Hajduku. Brekalo je na Poljud stigao kako bi se igrama izborio za poziv izbornika Zlatka Dalića za Euro u Njemačkoj, te Bijelima pomogao da osvoje naslov prvaka.

Nije uspio ispuniti te ciljeve, a na kraju sezone vratio se u Firencu. Za Bijele je u 16 nastupa zabio dva gola i upisao osam asistencija, a to mu je podiglo samopouzdanje.

- Vraćam se u Fiorentinu na pripreme, došao je novi trener i moj je cilj dokazati se - rekao je Brekalo nakon epizode u Hajduku.

Fiorentinu je nedavno preuzeo Raffaele Palladino koji mu je odmah dao priliku u prijateljskom susretu s Reggianom, a Brekalo mu odgovorio asistencijom za treći gol u pobjedi od 4:0. Brekalo s Fiorentinom ima ugovor do ljeta 2026. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 3,5 milijuna eura. Sada se pojavila i informacija da ga želi Palermo, a o svemu je progovorio i Brekalov agent Ismet Dizdarević.

- Palermo? U ovom je trenutku Brekalo totalno fokusiran na Fiorentinu. Nismo konkretno pričali, ali mogu reći da je njegova koncentracija usmjerena na dobre stvari s ljubičastima s kojima je na pripremama - rekao je Dizdarević pa dodao:

- Čuo sam i ja glasine o mogućem interesu Palerma, ali nismo još pričali o tome. Brekalo samo razmišlja o Fiorentini - poručio je Dizdarević za Ilovepalermocalcio.com.

Linker
08. rujan 2024 01:49