LINDSEY PARNABY Afp
PRILIKA ZA NASTUPOM U LP

Kontroverzni predsjednik želi Cristiana Ronalda! S njime planira ponoviti slavnu povijest i iznenaditi navijače

Hoće li Cristiano Ronaldo ipak napustiti Manchester United do kraja prijelaznog roka?
Piše: SNObjavljeno: 27. srpanj 2022. 21:22

Slavni Portugalac vratio se u Manchester nakon što je propustio predsezonsku turneju sa ‘Crvenim vragovima‘, ali njegova želja za odlaskom nije nestala. Iz Manchester Uniteda su stalno naglašavali kako je Ronaldo igrač pod ugovorom i kako je u planovima novog menadžera Erika ten Haga, ali mogućnost odlaska i dalje visi u zraku. A u prvi plan za njegovo dovođenje je sada izbio talijanski velikan - Napoli.

Ronalda se ranije povezivalo s mogućim transferom u PSG, Chelsea, Bayern, Atletico Madrid, ali od svega nije bilo ništa. Španjolski As sada navodi kako je interes za dovođenjem Rolanda pokazao kontroverzni predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis. On navodno od Ronalda želi napraviti novu ikonu u Napulju, nešto nalik na Diega Armanda Maradonu. Hoće li De Laurentiis to i napraviti, uključiti se u utrku za Ronaldom i donijeti neočekivanu radost svojim navijačima ostaje za vidjeti.

Ronaldu se svakako sviđa što bi u Napoliju igrao Ligu prvaka, a nema sumnje da bi u klubu sva svjetla reflektora bila usmjerana na njega.

Financijski najunosniju ponudu Ronaldo je ovog ljeta imao od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije navodno tešku 300 milijuna eura za dvogodišnji ugovor, ali je istu odbio. Spominjali su se medijski čak i Barcelona i njegov prvi klub Sporting, ali Joan Laporta je u međuvremenu doveo Roberta Lewandowskog, a vijest o mogućem povratku u Portugal se pokazala kao lažna.

Liga prvaka se Ronaldu trenutno najbližom čini u dresu Napolija...

Linker
15. travanj 2024 13:40