PIERO CRUCIATTI Afp
LEGENDA KRENULA U AKCIJU

Maldini krenuo u lov na pojačanja, pogledajte tko je sve na listi želja, a Rebić bi mogao napustiti Milan

Legendarni Paolo Maldini (54) produžio je vjernost Milanu na poziciji tehničkog direktora i bacio se na posao
Piše: Andro PolićObjavljeno: 02. srpanj 2022. 09:13

Odmah po produženju ugovora u medijima su počela kružiti imena koja bi Maldini rado vidio u redovima 'Rossonera'.

Prema pisanju talijanskih medija, Milan namjerava prvenstveno pojačati svoj napad. Velika želja već od ranije je mladi dvojac iz belgijskog Club Bruggea. Charles De Ketelaere (21) ofenzivni je veznjak čiju vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 27 milijuna eura, dok Noa Lang (23) okupira poziciju lijevog krila, a trenutna mu je vrijednost 22 milijuna eura. Ukupna cijena za usluge dvojice mladih igrača bila bi oko 60 milijuna eura.

image

Paolo Maldini

LORIS ROSELLI Nurphoto Via Afp

Već duže vrijeme na radaru Milana nalaze se Hakim Ziyech i Marco Asensio, a u redovima aktualnog talijanskog prvaka imali bi vjerojatno veću minutažu nego u Chelseaju, odnosno Real Madridu. Nije isključen niti dolazak Paula Dybale koji je s početkom srpnja postao slobodan igrač istekom ugovora u Juventusu.

Moguć je, kako javljaju talijanski mediji, odlazak Ante Rebića iz kluba, a ovih dana novi član svlačionice trebao bi postati Divock Origi. Desni bek Alessandro Florenzi nedavno završenu sezonu proveo je na posudbi iz Rome, ali posudba se pretvorila u trajni prelazak pa je tako potpisao trogodišnji ugovor s Milanom.

Što se tiče obrambenog dijela, spominje se dolazak dvojice stopera. To su Abdou Diallo iz PSG-a i iskusni Francesco Acerbi iz Lazija.

Linker
26. travanj 2024 09:35