Mario Mandžukić
 AC MILAN
40 MINUTA PRED NOVINARIMA

Mandžo već na predstavljanju zadivio navijače: ‘Znam talijanski, ali više volim pričati na terenu‘

Dva dana nakon potpisa ugovora za AC Milan, naš je reprezentativac imao predstavljanje.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. siječanj 2021. 16:13

Prvu konferenciju za novinare održao je Mario Mandžukić otkako je postao igrač Milana. Posao se s početka tjedna protegnuo skroz do četvrtka, kada je stiglo vrijeme za službeno predstavljanje hrvatskog napadača i bivšeg reprezentativca na San Siru. Ostat će Mandžo u Milanu barem do kraja ove sezone, a plasira li se njegov novi klub u Ligu prvaka, ostat će i čitavu sljedeću.

- Jako sam sretan što sam ovdje. Gledao sam utakmice Milana i puno prije nego što je postalo jasno da ću doći. Klub radi odličan posao i zato smo prvi na ljestvici. Ovo je mlada momčad u kojoj sam ja odmah spreman staviti se na raspolaganje i pomoći - rekao je Mandžukić na početku svojeg izlaganja koje je trajalo čitavih 40 minuta.

Nije naš 34-godišnji nogometaš naviknut biti toliko pred novinarima, ovo mu je bila vjerojatno jedna od duljih press-konferencija, ali novinare je zanimalo baš sve...

- Zlatan i ja imamo veliko iskustvo. Važno je prestrašiti naše protivnike i štititi naše suigrače. To je također potrebno i apsolutno sam spreman. Naravno da će mi trebati neko vrijeme da bolje upoznam svoje suigrače, ali tu sam od samog početka, potpuno spreman. Jezik? Znam dosta talijanskog, ali broji se samo ono što kažeš u igri na travnjaku.

Milan je trenutno prvi na ljestvici, s jasnim pogledom prema Scudettu kojeg se na San Siru već dugo čeka.

- Mene ne zanimaju drugi klubovi, oni koji su trenutno iza nas. Mene zanima samo Milan. O ulozi na terenu ne bih, razgovarao sam s trenerom i igrat ću gdje god je potrebno - rekao je Mandžukić.

Linker
12. travanj 2024 03:39