MARCO BERTORELLO Afp
KRIZNI SASTANAK

Mandžukić dobija pravu priliku i ulogu spasitelja u Beogradu! Trener pobjesnio na ostale igrače

Milanov tehnički direktor Maldini sazvao hitno rješavanje gorućih problema uoči jakih utakmica.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2021. 13:12

Poraz od Spezije (0:2), tek novopromoviranog prvoligaša dobro je uzdrmao redove do jučer vodeće momčadi talijanske Serie A. U nadolazećem razdoblju dolaze za AC Milan poprilično teške utakmice. U prvenstvu Inter i Roma, prožeto s dvomečom protiv Crvene zvezde u šesnaestini finala Europske lige. I zato, krenulo se u oštre korake...

Za ponedjeljak je najavljen sastanak trenera Stefana Piolija sa svim igračima i stručnim stožerom, izrazito nezadovoljnim nastupima u zadnje vrijeme. Razgovarat će se, vjerojatno i pogledati pokoji video, uputiti pokoja kritika. Jer, sve se negativno mora očistiti prije prekretnih točaka u sezoni. Crvena zvezda zasigurno će htjeti skinuti skalp, a Inter pobjeći na četiri boda prednosti za vikend.

Igrom protiv Spezije nikog nisu očarali, a prema navodima talijanskog dnevnog lista Gazzette dello Sport, trener Pioli već je u suradnji s tehničkim direktorom Maldinijem već odlučio uvesti neke preinake u momčadi za Beograd, odnosno prvi dvoboj protiv Zvezde na Marakani koji se igra već ovoga četvrtka.

U momčadi bi u Beogradu trebali započeti Sandro Tonali, ali i naš Mario Mandžukić koji će imati poseban zadatak u vršku Milanova napada.

- Bit će to gotovo siguran prvi start za Mandžukića u dresu Milana. Ali, još uvijek je nejasno u kojoj će to biti ulozi. Može to biti u paru s Ibrahimovićem, da mu bude iza leđa ili s lijeve strane. Ali, vjerojatnije je da će se Ibru odmarati za gradski derbi za vikend te da će Mandžo dobiti priliku kao devetka. Očekuje se puno od Hrvata, a u četvrtak će imati pravu priliku za dokazivanje - piše među ostalim Gazzetta.

Linker
20. travanj 2024 15:56