Mandžukić će sad protiv Juvea zaigrati u crno-crvenoj kombinaciji
 AFP
DOGOVOR POSTIGNUT

Mandžukić sutra potpisuje za Milan, stigla je potvrda velikog povratka Super Marija u Italiju!

"Igrač i klub su se dogovorili i ugovor bi trebao biti potpisan nakon liječničkog pregleda"
Piše: SNObjavljeno: 17. siječanj 2021. 14:22

Mario Mandžukić, čini se, vraća se u Serie A. Ako sve bude u redu na liječničkom i ne bude nikakvih sumnjivih odredbi u ugovoru (kao u slučaju ruskog Lokomotiva), bivši hrvatski reprezentativac sutra će potpisati za slavni klub...

Oglasio se Fabrizio Romano, dobro upućeni talijanski novinar, a koji ovakve stvari objavljuje kad su pred realizacijom.

"Mandžukić u Milanu! Liječnički pregled je sutra i hrvatski napadač vraća se u Serie A. Igrač i klub su se dogovorili i ugovor bi trebao biti potpisan nakon liječničkog pregleda", napisao je Romano.

Hrvatski napadač imao je ponude iz tri moskovska kluba, turskog Bešiktaša i Celte, ali ih je sve odbio. Corriere della Sera objavio je da je Paolo Maldini osobno nazvao Mandžukića koji mu je rekao da se veseli povratku u Italiju.

Ibrahimović, Rebić i Mandžukić, kakva ekipa u vrhu napada, čini se da Milan "dodaje gas" i traži naslov ove sezone.

image
AFP

Mario Mandžukić imao je 33 godine kada je, silom prilika, prihvatio transfer iz Juventusa u Al Duhail. Realna je pretpostavka da je sjajno zaradio ugovorom u Kataru, ali u tim godinama, i poznavajući karakter srebrnog Vatrenog, još je realnije bilo očekivati da će odmah uvidjeti da i te kako želi igrati ozbiljan europski nogomet.

U navijačkom okruženju Milana jasno se nazire kako su oduševljeni opcijom Mandžukić. Na društvenim mrežama mnoštvo je memova koji ističu "brutalnost" napadačkog arsenala u kojem bi bili Ibrahimović - Rebić - Mandžukić. Iako je veliko pitanje koliko će se moći poklopiti da su sva trojica istovremeno na terenu, to je opcija koja očito golica navijače.

Prema informacijama insajdera u Milanellu, doznaje se i da je Ibrahimović bio za Mandžukićev dolazak. Logično je da se konzultira čovjeka koji je svojim dolaskom prošle zime inicirao sve iskorake koji su se dogodili, odnosno doprinio da se Milan upusti već sada u borbu za scudetto...

Linker
18. travanj 2024 05:28