Alessandro Sabattini/Getty Images
SRETAN U JUVEU

MANDŽUKIĆEV AGENT OŠTRO DEMANTIRAO MEDIJSKE GLASINE I OTKRIO KOJI VELIKAN JE ŽELIO DOVESTI SUPER MARIJA 'To su obične izmišljotine'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2017. 17:35

Ivan Cvjetković, agent hrvatskog napadača Juventusa Marija Mandžukića, objasnio je za medije kako su glasine da njegov klijent ne želi igrati na poziciji lijevog krila 'obična izmišljotina'.

Proteklog vikenda Tuttosport je tvrdio da Mandžukić od trenera Allegrija zahtjeva igrati u sredini napada. Čini se, posve neistinito.

"Medijske su izmišljotine napisi da Mario ne želi igrati na lijevoj strani. On je klubu oduvijek pokazivao svoju fleksibilnost i profesionalizam i nikad nije tražio promjenu pozicije. On je dokazao da je sjajan napadač čak i na lijevom boku", rekao je Cvjetković za Radio CRC.

Najavio je Mandžukićev agent i veliki nadolazeći derbi između Juventusa i Napolija na San Paolu (u petak).

"Mario je spreman, ali ja nažalost ne mogu nažalost doći i gledati momčad pod najboljim trenerom u Serie A u ovom trenutku, Maurizijem Sarrijem. Napoli ima četiri boda prednosti i ako pobijede bit će ih teško uhvatiti. Očekujem spektakularnu utakmicu, a Juventus mora upisati bodove kako bi se približio borbi za scudetto. Ali kandidati su i Inter i Roma", objasnio je Cvjetković.

Onda je otkrio interes trenutno vodeće momčadi Serie A za Mandžukižća.

"Prije nekoliko godina Napoli je pokazao interes za Marija, ali on je tražio bolji 'izlog'. Sada je sretan ovdje gdje je, a za Napoli ima samo poštovanje", zaključio je Mandžukićev agent.

Linker
18. svibanj 2024 20:04