MASSIMO INSABATO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Massimo Insabato/Shutterstock Editorial/Profimedia
SLUŽBENO JE

Mario Mandžukić napušta Milan nakon samo šest mjeseci! Evo kako se Hrvat oprostio od slavnog kluba

Mario Mandžukić oprostio se od Milana kojeg napušta nakon svega 11 odigranih utakmica
Piše: SNObjavljeno: 24. svibanj 2021. 15:44

Dugo se po talijanskim medijima pisalo kako 35-godišnji Mandžukić, koji je na San Siro stigao u siječnju, neće potpisati novi ugovor s Milanom, a sada je stigla i potvrda.

U dresu Rossonera Hrvat je ostao bez postignutog gola. Posljednjih 12 minuta skupio je u nedjelju na gostovanju kod Atalante u utakmici u kojoj je Milan izborio plasman u Ligu prvaka i slavio s 2:0.

"Bilo je zadovoljstvo igrati za Milan. Zahvalan sam klupskom menadžmentu na ukazanoj prilici, trenerskom ocoblju na posvećenom radu, te suigračima koji nisu samo sjajni igrači, već i sjajna skupina momaka. Jako sam sretan što smo vratili ovaj sjajan klub u Ligu prvaka gdje i pripada i želim svima u klubu sve najbolje u budućnosti", napisao je Mandžukić putem društvenih mreža.

Znači li Mandžin odlazak iz Milana ujedno i njegov kraj karijere, ostaje za vidjeti. Karijeru je započeo 2004. godine u Marsoniji, nakon čega je igrao za NK Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Aatletico Madrid, Juventus i Al-Duhail prije Milana. U dresu Vatrenih skupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

Linker
24. travanj 2024 15:54