Milan bi se mogao odlučiti na prodaju Ante Rebića

 ALBERTO PIZZOLI Afp
TRAŽE SE NAPADAČI

Milan kreće u rekonstrukciju ekipe, a Talijani tvrde kako bi Ante Rebić mogao biti neugodno iznenađen

Hrvatski reprezenetativac bi ovog ljeta mogao napustiti redove talijanskog velikana
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. svibanj 2022. 08:20

Talijanski Milan je postao prvak Serie A nakon dugih 11 godina čekanja. Naslov prvaka je proslavljen i sada se u klubu okreću novoj sezoni. Zlatan Ibrahimović, koji je podigao ekipu, morao je na operaciju koljena i neće ga biti više od pola godine, a Milan svakako želi pojačati napadačku liniju.

Prema pisanju brojnih talijanskih medija, sve je već dogovoreno s Divockom Origijem iz Liverpoola, a u klubu ne planiraju stati samo na tome. U milanu već neko vrijeme prate Sebastiena Hallera iz Ajaxa i Joshuu Zirkzeea iz Bayerna, a pokušavaju se ugurati u borbu s PSG-om za Darwina Nuneza iz Benfice.

I dok se traže novi napadači, pitanje ostaje što će biti s onima u klubu kao što je Ante Rebić. Calciomercato tvrdi kako bi Rebić mogao ostati iznenađen jer ga Milan planira prodati. Hrvatski napadač je ove sezone u 29 utakmica zabio tri gola i upisao dvije asistencije, a sada izgleda da ga klub želi prodati.

Iako se ne zna koliko će Milan tražiti za 28-godišnjeg napadača, prema Transfermarktu vrijedi 22 milijuna eura, a zainteresiranih sigurno neće nedostajati. Rebić je, osim za Milan, u karijeri igrao i za Split, Fiorentinu, RB Leipzig, Hellas Veronu i Eintracht Frankfurt.

Linker
25. travanj 2024 03:59