Marco Luzzani/Getty Images
PIŠE GAZZETTA

MILAN ODLUČAN U OTKUP UGOVORA ANTE REBIĆA Hrvat je eksplodirao prije prekida sezone, a zbog krize bi Eintracht mogao prepoloviti cijenu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2020. 12:23

U Milanu svakako žele zadržati Antu Rebića u svojim redovima i to na trajnoj bazi.

Gazzetta dello Sport tvrdi kako su u Milanu odlučni zadržati kako kapetana Alessia Romagnolija, tako mi hrvatskog reprezentativca.

Romagnolija, kojem ugovor istječe 2022. godine i koji se našao na 'radaru' Lazija i Barcelone, spremni su ponuditi novi ugovor kojim bi najmanje zadržao aktualna primanja u doba recesije, a navodno se izdvaja novac i za Rebićev ostanak.

Rebić je ekspolodirao u drugoj polovici sezone i zabio je ukupno 7 golova, od čega 6 u zadnjih sedam prvenstvenih utakmica, te ga glavni operativac kluba Ivan Gazidis želi zadržati na trajnoj bazi.

Rebić je u rujnu prošle godine doveden u Milan na dvogodišnju posudbu iz Eintrachta, a financijska kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa natjerat će njemački klub da snizi traženu cijenu za njegov otkup.

Prije krize izvješena je cijena od 40 milijuna eura, a u Milanu vjeruju da će ga moći kupiti za puno manje, možda čak i dvostruko. Transfermarkt.de tako njegovu trenutnu vrijednost procjenjuje na 24 milijuna eura.

Linker
20. travanj 2024 18:17