Paolo Maldini

 AGN FOTO Dppi Via Afp
PROMJENE NA SAN SIRU

Milanova svlačionica u šoku i nevjerici nakon otkaza Maldiniju, oglasio se najbolji igrač ‘Rossonera‘

Presudili su različiti stavovi vezani uz budućnost kluba, a odluka nije najbolje sjela igračima
Piše: SNObjavljeno: 06. lipanj 2023. 09:01

Vijest o iznenadnoj smjeni tehničkog direktora Paola Maldinija i Daniela Massare zatekla je igrače u svlačionici Milana.

Sve se odigralo u ponedjeljak navečer nakon sastanka između Maldinija i njegove desne ruke Massare, s predstavnicima vlasničke grupacije RedBird Cardinalea na čelu s predsjednikom Gerryjem Cardinaleom.

Presudili su različiti stavovi vezani uz budućnost kluba, odnosno smjer u kojem treba ići. Maldini je tražio više automonije u radu i financijska sredstva potrebna za jačanje momčadi, ali vlasnici nisu imali takve poglede i inzistirali su na daljnjem rezanju troškova i nastavku aktualne politike.

Sky Italia javlja kako je svega nekoliko sati nakon spomenutog sastanka uslijedila iznenađujuća odluka, te je klupska vrhuška objavila kako se zahvaljuje na suradnji direktorskom dvojcu.

La Repubblica navodi kako su u Milanovoj svlačionici ovakvu vijest dočekali s nevjericom: ‘Igrači su šokirani i bijesni ovakvim raspletom događaja.‘

Na ovakav rasplet događaja kratko je na društvenim mrežama reagirao najbolji igrač Milana Rafael Leao objavom znakovitog emojia, a navodno su vrlo nezadovoljni bili i Sandro Tonali i Theo Hernandez.

Odluka o smjeni Maldinija i Massare, iako nije još službeno potvrđena, dolazi nakon sezone u kojoj je Milan igrao polufinale Lige prvaka, te je u prvenstvu završio četvrti i opet izborio plasman među europskom elitom.

Linker
27. travanj 2024 17:06