Silvio Berlusconi

 ELIANO IMPERATO Controluce Via Afp
SILVIO BERLUSCONI

‘Monza je ušla u Serie A, moramo to osvojiti, plasirati se u Ligu prvaka, pa uzeti i nju!‘

‘Mislili smo da ćemo uspjeti i lani, ali nismo imali sreće. Ja sam navikao na pobjede.‘
Piše: HINAObjavljeno: 30. svibanj 2022. 12:12

Vlasnik Monze Silvio Berlusconi izjavio je da nakon povijesnog plasmana u Serie A sada želi osvojiti naslov prvaka Italije i Ligu prvaka, objavili su talijanski mediji.

U finalu doigravanja za plasman u Serie A Monza je nakon produžetaka pobijedila Pisu sa 4-3 nakon što je u prvom susretu slavila sa 2-1.

"Mislili smo da ćemo uspjeti i prošle godine, ali nismo imali sreće. Borili smo se cijele sezone, nije bilo lako, ali uspjeli smo, sada smo u Serie A", izjavio je Berlusconi.

Monza je je osnovana 1912. godine, a bankrotirala je 2016. pa je morala da ponovno krene iz amaterske lige. Dvije godine kasnije Monzu je kupio bivši vlasnik AC Milana Silvio Berlusconi i sada je prvi put u svojoj povijesti izborila plasman u elitni razred talijanskog nogometa.

"Sada kada smo u Serie A moramo osvojiti naslov, plasirati se u Ligu prvaka i nju osvojiti. Ja sam se naviknuo na pobjede, pa ćemo vidjeti", kazao je Berlusconi i dodao: "Ovo je bila izvanredna godina, s dobrim rezultatima za moje srce. Milan je postao prvak Italije, a Monza se plasirala u Serie A".

Linker
20. travanj 2024 03:41