Jose Mourinho

 GIUSEPPE MAFFIA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Giuseppe Maffia/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
PORAZ MU NIJE DOBRO SJEO

Mourinho bocnuo zvijezdu Napolija: ‘Kako se zove onaj što stalno pada? Pa onaj koji uvijek leži okolo...‘

Slavni Portugalac prokomentirao je i suca utakmice: ‘Razgovarao sam s njim...‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 24. listopad 2022. 07:54

Trener Rome Jose Mourinho u svom se stilu osvrnuo se na domaći poraz od Napolija (0:1 - Osimhen u 80. minuti) u susretu 11. kola talijanskog prvenstva. Portugalski stručnjak pohvalio je protivnika, ali je imao i neke svoje dodatke.

"Napoli je stvarno dobar, ali kad sam pogledao koliko imamo žutih kartona, umorne i nespremne igrače, nedostatak opcija na klupi, shvatio sam da ćemo teško do pobjede. U drugom poluvremenu smo zbog umora morali smanjiti pritisak na protivnika. Spinazzola je morao obuzdati tog tipa koji stalno pada i "roni". Kako se taj zove? Pa onaj koji uvijek leži okolo... Lozano! Točno!"

Nije Mourinha oduševio ni sudac.

"Ne želim govoriti o sucu Irratiju. Mislim da je on dobra i uravnotežena osoba. Nije mi se sve svidjelo kako je sudio, ali o svemu sam razgovarao s Irratijem nakon meča - s njim barem možete razgovarati! Nije imao najbolji meč, ali događa se. Svatko ima loše dane", kazao je Portugalac.

Napoli je produžio niz neporaženosti u talijanskom prvenstvu, te je vodeći na prvenstvenoj ljestvici s 29 bodova iz 11 utakmica. Roma je na petom mjestu s 22 boda iz 11 utakmica.

Linker
20. travanj 2024 06:20