Jose Mourinho

 GIUSEPPE MAFFIA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
SVAŠTA IM JE REKAO

Mourinho pred svojim igračima luđi nego ikad: ‘Što vam je? Nemate muda, usrani ste! Idite u treću ligu...‘

Povratak na San Siro, na mjesto najveće Portugalčeve sreće, nije mu sjeo baš najbolje...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2022. 11:44

Ne ide nogometašima Rome onako kako bi željeli u posljednjih nekoliko dana. Domaći remi protiv Genoe u Serie A ostavio ih je na sedmoj poziciji, s istim brojem bodova kao i gradski rival Lazio. Nakon njega, stiglo je i ispadanje od Intera u četvrtfinalu Kupa. Utakmica na San Siru završila je rezultatom 2:0 za aktualne talijanske prvake, a iz tog dvoboja pamtimo 2. minutu i asistenciju Ivana Perišića za Edina Džeku, što je rezultirala prvim pogotkom.

Jose Mourinho se još jednom vratio na San Siro, gdje je prije više od jednog desetlijeća predvodio Inter do Triplette, trostruke krune koju su Crno-plavi ostvarili prije 12 godina. Nije mu bilo do slavlja ovoga puta, njegovi igrači nisu mogli promaći put do mreže iskusnog Samira Handanovića.

Talijanski Corriere dello Sport otkrio je što se na San Siru događalo nakon utakmice, a tiče se Romine svlačionice. Mourinho je bio izvan sebe zbog loše predstave... Kaže taj talijanski medij da Mourinho nikada nije bio luđi...

- Želim znati zašto, kada igrate s Interom ili nekim velikim klubom, izgledate usrano od prve minute! Zašto? Tako je bilo i protiv Milana! Usrali ste se već u prvih 10 minuta. Svi vi, nitko nije isključen iz ovoga. U zadnje dvije godine pokazali ste se malima protiv velikih klubova. Ako smo maleni, i suci će nas smatrati malima. Romu tretiraju kao brižno dijete. Inter je super momčad, igrali su protiv vas, i vi umjesto da ste motivirani i željni igre, vi ste usrani! Nemate muda! Idite igrati u Serie C ako želite igrati bez pritiska - kipio je Mourinho od bijesa.

Svojim je pulenima, ali i pratećem osoblju svašta izdijelio, a vidjet ćemo je li to urodilo plodom već u nedjelju, kada Roma gostuje kod Sassuola.

Linker
30. travanj 2024 20:45