RUBEN DE LA FUENTE PEREZ Nurphoto Via Afp
POSPREMANJE NA BERNABEU

Na pomolu velika transformacija Real Madrida: ‘Kraljevi‘ naciljali novog trenera koji želi - Hrvata i Srbina

Na jednom popisu nalaze se željena pojačanja, a na drugom oni koji bi trebali napustiti klub
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 13. ožujak 2023. 20:48

Real bi na ljeto mogao proći kroz velike promjene. Kraljevski klub u momčad planira ubrizgati svježu krv, a nije nemoguće kako će je u novi sezonu povesti novi trener.

Prema pisanju El Nacionala još uvijek je neizvjesna sudbina Carla Ancelottija kojeg ugovor s Realom veže još godinu dana. Međutim, zov izborničke klupe Brazila, koja je upražnjena nakon smjene Titea, itekako je jak. Španjolski mediji kao favorita za novog trenera Reala ističu Mauricija Pochettina koji traži momčad otkako je prošlog ljeta dobio otkaz u PSG-u, s kojim je već uspostavljen kontakt, a razgovori su ako je suditi po natpisima prilično odmakli.

image

Luka Modrić i Marcelo Brozović

TOM DUBRAVEC Cropix

Pochettino je, navodno, Florentinu Perezu već poslao dva popisa: na jednom su mete na tržištu, a druga je lista za odstrijel. Na popisu potencijalnih pojačanja našlo se i ime Marcela Brozovića, a Pochettino je navodno zatražio i dva beka, Denzela Dumfriesa na desnoj i Alphonsa Daviesa na lijevoj strani terena. Napad, pak, želi pojačati s Dušanom Vlahovićem.

image

Mauricio Pochettino

FRANCK FIFE Afp

Lista igrača na koje Pochettino ne računa prilično je dugačka i na njoj se nalaze Eden Hazard, Dani Carvajal, Jesus Vallejo, Alvaro Odriozola, Mariano Diaz, Ferland Mendy i Lucas Vazquez.

Linker
12. travanj 2024 14:57