ALESSIO MORGESE Dppi Via Afp
HRVATA JE TEŠKO ZAMIJENITI

‘Nadam se da ovo što se priča nije istina! A mi se volimo pretvarati da smo zaboravili Perišića...‘

Massimo Moratti je istaknuo kako je hrvatski reprezentativac puno pomagao i u obrani
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2022. 20:50

Nekadašnji predsjednik milanskog Intera Massimo Moratti se osvrnuo na situaciju u svojem bivšem klubu. Iskusni Talijan smatra kako ne treba smjeniti Simonea Inzaghija, a istaknuo je i jednu veliku grešku koju je klub napravio u posljednje vrijeme.

Prema Morattiju, najveća greška kluba je to što su mislili da će lako nadomjestiti Ivana Perišića koji je otišao u Tottenham. Inter je u sedam kola Serie A upisao tri poraza, a izgubili su i u Ligi prvaka pa je Inzaghi na meti kritičara. U njegovu obranu ima problem s ozljedom Romelua Lukakua na kojeg ne može računati, ali tu je navodno i sukob s igračima.

"Nadam se da ovo što se priča nije istina. Inzaghi je dobar dečko i dobar trener, a momčad je više ili manje ista kao i prošle sezone. Volimo se pretvarati da smo zaboravili koliko je Perišić bio fantastičan i koliko je pomagao u obrani. Podcijenjen je njegov odlazak. To je bila velika i značajna promjena u ekipi", rekao je Moratti.

Perišić je prošle sezone u dresu Intera u 49 utakmica zabio 10 golova i upisao devet asistencija, a u istom smjeru nastavlja i u Tottenhamu za koji je u devet utakmica namjestio četiri gola.

Linker
26. travanj 2024 02:09