ISABELLA BONOTTO AFP
KONAČNO JE NEGATIVAN

NAKON DVA MJESECA BORBE S KORONOM ARGENTINSKI SUPERSTAR KRENUO SE OPORAVLJATI! Još nije moguće potvrditi je li zdrav, sljedećih par dana je ključno

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2020. 15:18

Nešto manje od dva mjeseca nogomet se ne igra, osim u Bjelorusiji. Već je toliko prošlo primjerice od utakmice Juventusa i Intera, jedne od posljednjih koja se odigrala prije prekida zbog pandemije koronavirusa koja je polako, ali sigurno ušla u svoju završnu fazu. Za ovu ćemo priliku isključiti mogućnost ponovnog izbijanja pandemije jednom u budućnosti...

Svakako, svoju je osobnu kalvariju s koronom prošao Paulo Dybala. Još među prvima argentinski se reprezentativac zarazio, bio je pozitivan nedugo nakon spomenute utakmice kao što su to bili i njegovi klupski suigrači - Daniele Rugani i Blaise Matuidi.

Međutim, za razliku od navedene dvojice, Dybalin je nalaz na koronu nekoliko puta bio pozitivan. Borba dakle, traje već više od pedeset dana. Međutim, u ponedjeljak je stigla vijest kako je sada test negativan, ali za potpuni povratak normalnom životu Dybala će morati opet na test kroz nekoliko dana. Tek ako drugi test bude negativan, dobit će zeleno svjetlo za povratak na teren.

Dybala nema simptome, a talijanski su klubovi nakon isteka izvarednog stanja i opće karantene dobili dopuštenje za treninge u manjim skupinama i po posebnim mjerama.

Linker
20. travanj 2024 07:20