MARCO BERTORELLO Afp
NEMA PANIKE

Navijači Juvea ljuti na Allegrija koji mirno poručuje: ‘U dvije utakmice nismo primili gol, to je dobar znak‘

‘Želimo postići nešto veliko, malo kasnimo u odnosu na ostale i trebamo još malo strpljenja‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 23. kolovoz 2022. 06:45

Juventus je sinoć u susretu 2. kola talijanskog prvenstva odigrao neriješeno sa Sampdorijom - 0:0. Bianconeri su napravili korak unazad nakon startne pobjede od 3:0 nad Sassuolom. Sinoć praktički nisu stvorili priliku. Navijači Juventusa iskalili su veliko nezadovoljstvo radom trenera Maxa Allegrija. "Možemo li dobiti pravog trenera tijekom prijelaznog roka?" Toliko o igri Juventusa.

"U dvije utakmice smo dva puta sačuvali praznu mrežu, to je dobra vijest", rekao je Allegri. "Sampdoria je bila dobra u prvom poluvremenu, pokazali smo neke dobre stvari u nastavku i imali smo veliku priliku na kraju. Nažalost, nismo dovoljno trčali prema naprijed"

image
MARCO BERTORELLO Afp

Najviše zabrinjava statistika prvog poluvremena po kojoj je Vlahović imao samo tri dodira s loptom.

"Prvo poluvrijeme nam nije išlo, ali je Dušan u drugom igrao bolje i samo treba biti malo mirniji kada lopta dođe do njega. Nedostaju nam Paul Pogba i Federico Chiesa, koji su važni igrači. Želimo postići nešto veliko, malo kasnimo u odnosu na ostale i trebamo još malo strpljenja. Ne primiti gol u dvije utakmice je dobar znak, sada ćemo se pripremiti za veliku utakmicu protiv Rome", zaključio je Allegri.

Linker
03. svibanj 2024 17:23