WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
VLASNIK GA ZOVE

Navijači Milana nestrpljivo iščekuju: Vraća li se Zlatan u klub? Čeka se samo odgovor slavnog Šveđanina

Njegovo prisustvo u svlačionici sigurno bi imalo pozitivan utjecaj na cijelu momčad
Piše: SNObjavljeno: 24. rujan 2023. 13:00

Vraća li se Zlatan Ibrahimović u Milan? Švedski nogometaš objavio u srpnju je objavio odlazak u nogometnu mirovinu, a nije se dogodilo to da je pregazio svoju riječ samo nekoliko mjeseci nakon objave. Zlatan je i dalje odlučan da ne igra više nogomet na profesionalnoj razini, ali postoje druge stvari koje bi mogao raditi u nogometu.

Vlasnik Milana Gerry Cardinale je Ibrahimoviću odmah ponudio da preuzme neku od funkcija u klubu, a iako se ne zna što je točno Amerikanac ponudio, izgleda kako se to Zlatanu svidjelo jer dobro obaviješteni Tuttosport donosi kako Šveđanin intenzivno razmišlja kako bi se vratio u aktivni nogomet, ovaj put kao dužnosnik. Dokaz tome je činjenica kako je Zlatan prisustvovao cijelom jednom treningu između utakmica protiv Intera i Newcastlea.

Talijanski mediji javljaju kako bi najvjerojatnije njegova uloga bila da bude svojevrsni pomoćnik treneru Stefanu Pioliju. Što bi točno radio, još se ne zna, ali sigurni smo kako bi samo njegovo prisustvo donijelo puno toga u svlačionici. Sada čekamo samo da se on i službeno izjasni.

Linker
17. svibanj 2024 10:15