Ivan Gazidis

 FABRIZIO CARABELLI Nurphoto Via Afp
IZOSTALA ‘SAMO‘ POBJEDA

Navijači Milana ovacijama dočekali bolesnog gazdu, pojavio se na utakmici nakon dugo vremena

U startu Gazidis nije bio ljubimac milanske publike, no s vremenom je zadobio njihove simpatije
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. studeni 2021. 21:54

Sve je idilično bilo u Milanu zadnjih dana, zapravo, čak i dulje, jer Milan odlično korača ovom sezonom. Prije nekoliko dana momčad Stefana Piolija slavila je na Wandi Metropolitano (0:1) protiv Atletica u Ligi prvaka i ostala u igri za prolaz skupine, očekivala se i sigurna pobjeda protiv Sassuola na San Siru u Serie A, međutim, Sassuolo je imao drugačije planove.

image
ISABELLA BONOTTO Afp

Iako je Milan poveo golom Romagnolija u 21. minuti, Sassuolo se brzo vratio, tri minuta kasnije zabio je Scamacca. Na samom kraju prvog dijela gosti su i poveli autogolom Kjaera. Sudbinu Milana u ovoj utakmici zapečatio je Berardi u 66. minuti, a 11 minuta kasnije isključen je Romagnoli i Milan nije uspio u završnici s igračem manjem doći niti do boda.

Ostali su 'rosso-neri' na 32 boda koliko ima i Napoli koji večeras igra s Lazijem, a Inter je sad na samo -1 od Milana i ravnopravno u borbi za naslov. Približila se i Atalanta koja je na 28 bodova. Doista, težak kiks Milana za koji Ante Rebić nije igrao zbog ozljede.

image
ISABELLA BONOTTO Afp

Inače, Milanovi navijači na San Siru pljeskom su i ovacijama dočekali glavnog izvršnog direktora Ivana Gazidisa, koji se nakon dugo vremena pojavio na utakmici. Naime, Gazidis se u New Yorku liječio od raka grla, došao je sad u Milano i na stadionu ga je dočekao i transparent: 'Hrabrost i upornost, Ivan Gazidis srdačna dobrodošlica kući'.

U startu Gazidis nije bio ljubimac Milanovih navijača, nisu baš s oduševljenjem dočekali neke njegove prve poteze, međutim, u zadnje vrijeme, kako i Milanov projekt ide uzlaznom putanjom, tako i Gazidis ima sve više ljubitelja među navijačima.

A i tijekom oporavka u New Yorku stalno je slao poruke naklonosti ljubiteljima Milana, djelomično je čak uspio i raditi, što ga je očito približilo navijačima, koji su ga dočekali velikim, emotivnim pljeskom. Za potpuni doživljaj izostala je 'samo' pobjeda.

Linker
21. travanj 2024 20:09