REUTERS/Alessandro Garofalo
NJEMU IDU ZASLUGE

NAVIJAČI SADA SLAVE ODLUKU IVANA PERIŠIĆA Vatreni as nakon maestralnog hat-tricka otkrio zašto je odbio transfer u Manchester United

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2017. 18:49

Ivan Perišić Interov je junak.

U 15. kolu Serie A zabio je hat-trick Chievu u 5:0 pobjedi kojom su 'nerazzurri' iskoristili raniji poraz Napolija od Juventusa i zasjeli na sam vrhu ljestvice u Serie A.

"Nije važno tko zabija nego da momčad pobjeđuje. Sada moramo ovako nastaviti. Dugo smo čekali ovaj trenutak i sada želimo pobijediti kod Juventusa", rekao je Perišić nakon susreta za Mediaset Premium i tako nagovijestio gostovanje kod aktualnog prvaka sljedeće subote.

"Trener Spalletti uvjerio je svakog igrača da je važan i dobili smo dokaz danas, čak i oni koji inače nemaju toliko prostora ostavili su svoj trag", dodao je hrvatski reprezentativac koji je proteklog ljeta bio nadomak transfera u Manchester United kod Josea Mourinha.

Upravo nakon 5:0 pobjede protiv Chieva progovorio je zašto se ipak odlučio za ostanak.

"Spalletti je bio jako važan u tome da me se uvjeri da ostanem", zaključio je Perišić, koji je ove sezone u Serie A upisao 7 golova i 6 asistencija i jedan je od ključnih igrača 'nerazzurra'.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
08. svibanj 2024 07:42