ALBERTO PIZZOLI Afp
SERIE A

Nezaustavljivi Napoli juri dalje! Osimhen utrpao Sassuolu tri komada, slavlje Juventusa i Intera

Napoli je ovom pobjedom upisao 13. uzastopno slavlje u svim natjecanjima.
Piše: HINAObjavljeno: 29. listopad 2022. 17:31

U prvom susretu 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je pobijedio Sassuolo sa 4-0 pobjegavši Milanu na šest bodova prednosti.

Najbolji igrač utakmice bio je Victor Osimhen koji je postigao tri gola (4, 19, 77), a među strijelce upisao se i Kviča Kvaratškelia (36).

Za goste koji su od 82. minute igrali bez isključenog Armanda Laurientea, cijeli susret je igrao hrvatski nogometaš Martin Erlić.

Bila je to čak 13. uzastopna pobjeda Napolija u svim natjecanjima, te sedma u Serie A.

Nakon ove pobjede Napoli ima 32 boda, šest više od Milana koji ima utakmicu manje. Sassuolo je na devetoj poziciji sa 15 bodova.

U susretu 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Lecce sa 1-0 ostvarivši treću ligašku pobjedu u nizu.

Pogodak odluke zabio je Nicolo Fagioli u 73. minuti.

Za Lecce, koji je već pet kola bez pobjede, cijeli susret je odigrao hrvatski nogometaš Marin Pongračić.

Nogometaši Intera ostvarili su četvrtu uzastopnu pobjedu u Serie A nakon što su u susretu 12. kola pobijedili Sampdoriju sa 3-0.

"Nerazzurri" nisu imali previše problema protiv Sampe. Poveli su u 21. minuti golom Stefana de Vrija, na 2-0 je povisio Nicolo Barella u 44. minuti, a konačnih 3-0 postavio je Joaquin Correa u 73. minuti.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović i dalje je izvan stroja i zbog ozljede nije konkurirao za sastav domaćina.

Linker
17. travanj 2024 01:28