Dušan Vlahović bi karijeru trebao nastaviti u Juventusu

 FRANCO ROMANO Nurphoto Via Afp
SVE JE GOTOVO?

‘Ni tjelohranitelji te neće spasiti. Cigane, gotov si‘ Zvijezda srpskog nogometa na udaru zbog transfera godine

‘Stara dama‘ je pobijedila ostale velikane u borbi za 21-godišnjeg srpskog napadača.
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 25. siječanj 2022. 20:49

Jedna od najvećih zvijezda zimskog prijelaznog roka trebala bi završiti u Juventusu. Naime, talijanski mediji javljaju kako su Fiorentina i Juventus dogovorili prelazak srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića u redove 'Stare dame'.

Oko ovog 21-godišnjeg napadača posljednjih su se tjedana spominjali mnogi klubovi, a na kraju je pobjednik cijele priče Juventus. Transfer još uvijek nije službeno objavljen, ali svi talijanski mediji donose kako su klubovi sve dogovorili. Fiorentina bi trebala dobiti 75 milijuna eura, a pitanje je samo hoće li sve dobiti domah ili dio kroz bonuse. Vlahović bi s Juventusom trebao potpisati ugovor na četiri i pol godine po kojem će godišnje zarađivati 7 milijuna eura.

Vijest da bi Vlahović karijeru trebao nastaviti u Juventusu uznemirila je navijače Fiorentine koji, da budemo blagi, nikako ne vole 'Staru damu'. Tijekom noći su se u Firenzi pojavila parole upućene mladom napadaču.

"Ni tjelohranitelji te neće spasiti.Cigane, gotov si", pisalo je na jednom transparentu, a drugi se nadovezao na to: "Vlahoviću, govnaru! Ciganine."Srpskom reprezentativcu sigurno neće biti lako kada prvi put u dresu Juventusa istrči na stadion Artemio Franchi.

Linker
25. travanj 2024 22:37